Συνδυάστε την οικονομική και ποιοτική προβολή της επιχείρηση σας στην τηλεόραση, μόνο στην Athens Web!

Η τηλεόραση θεωρείται η πρωταγωνίστρια στην αποδοτική διαφήμιση και γι’ αυτό η τηλεοπτική διαφήμιση είναι και η πιο ακριβοπληρωμένη. Η διάρκειά ενός τηλεοπτικού σποτ καθορίζεται συνήθως περίπου στα 30 δευτερόλεπτα. Η τιμή ρυθμίζεται ανάλογα με την ώρα προβολής της διαφήμισης, το σημείο του προγράμματος στο οποίο προβάλλεται. Στόχος της τηλεοπτικής προβολής της επιχείρησης σας είναι, να εντυπώνεται στους δυνητικούς πελάτες σας, έτσι ώστε, όταν κάποιος ακούει την συγκεκριμένη μουσική ή το λογότυπο της εταιρείας που προβάλλεται να θυμάται το προϊόν. Επίσης η επανάληψη στην καθημερινή ζωή μιας έξυπνης ατάκας που ακούστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση ή που εκεί εδραιώθηκε ταυτιζόμενη με ένα συγκεκριμένο προϊόν, θεωρείται μεγάλη επιτυχία για το είδος που διαφημίζεται.

Η διαφήμιση στην τηλεόραση περιλαμβάνει συνήθως ένα τηλεοπτικό σποτ που διαρκεί έως 30 δευτερόλεπτα. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει χορηγίες και τοποθέτηση προϊόντων σε τηλεοπτικές εκπομπές. Αν και οι συνήθειες των χρηστών εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς, η τηλεοπτική διαφήμιση από καιρό θεωρείται η πιο αποτελεσματική μορφή διαφήμισης.

Το κόστος της διαφήμισης σήμερα στην τηλεόραση είναι προσιτό,  η Athens web είναι εξοικειωμένη με την παραγωγή τηλεοπτικών διαφημίσεων βασισμένων σε μια ευρεία ποικιλία προϋπολογισμών και μπορεί να υποστηρίξει τη σχεδίαση και την παραγωγή μιας διαφήμισης καλύπτοντας κάθε ανάγκη και αξιοποιώντας κάθε προϋπολογισμό. Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να μάθετε πως μπορείτε να προβάλλεται την επιχείρηση σας στην τηλεόραση και όχι μόνο, οικονομικά και υπεύθυνα!Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μας !!!

Στην Athens Web δεν υποσχόμαστε, πραγματοποιούμε !!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑