Δόμησε την στρατηγική σου στο Facebook!

Φανταστείτε ότι έχετε έναν »γεμάτο» κόσμο λογαριασμό στο Facebook που δεν τον χρησιμοποιείται για να προβάλλετε την επιχείρηση σας στο Facebook. Παράλογο, έτσι; Λοιπόν, το Facebook έχει περισσότερα από 1.090 εκατομμύρια καθημερινούς ενεργούς χρήστες (κι αυτό έως το Μάρτιο του 2016), σήμερα δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που μπορεί να έχει την πολυτέλεια να χάσει αυτή την ευκαιρία να προβληθεί μέσω του Facebook.

Φυσικά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αυστηρότερος ανταγωνισμός, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται να δομήσετε την καλύτερη στρατηγική!


Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να επιλέγεται μια πιο οργανωμένη και καλύτερη στρατηγική μάρκετινγκ κάθε φορά. Ωστόσο, είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη. Εάν δεν έχετε επίγνωση του τι κάνετε στο Facebook Ads, θα μπορούσε εύκολα να »πετάξετε» στον κάδο των αχρήστων χιλιάδες ευρώ, χωρίς εμφανή αποτελέσματα.

Το Facebook είναι ένα για όλους. Αυτό είναι εμφανές από το γεγονός ότι σας επιτρέπει να ξεκινήσετε μικρά ποσά όπως 5 ευρώ για τις ανάγκες της διαφήμισης σας. Για παράδειγμα: «Με το Facebook Ads, μπορείτε να επιλέξετε το ποσό, το είδος των ανθρώπων που θέλετε να προσεγγίσετε προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις της υπηρεσίας σας ή του προϊόντος σας.» Πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχουν διάφορα διαφημιστικά εργαλεία Facebook που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να τονώσετε την κυκλοφορία στον ιστοχώρο σας.

Καλύτερα εργαλεία για Διαφήμιση από το Facebook

Εδώ είναι μια λίστα εργαλείων διαφήμισης στο Facebook, που μπορείτε να αξιοποιήσετε.

Facebook Ads 

Στο Facebook Ads ως διαχειριστή σας δίνει πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τη δημιουργία στοχευμένων διαφημίσεων για να προσεγγίσετε το κοινό σας. Όντας ένα από τα πιο βασικά εργαλεία διαφήμισης στο Facebook, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε αν σκοπεύετε να διαφημιστείτε στο Facebook.

Πέντε-βήμα διαδικασία για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε Facebook Ads

 • Δημιουργήστε μια σελίδα στο Facebook, αν δεν έχετε ήδη μια.
 • Δώστε πληροφορίες για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θέλετε να προωθήσετε.
 • Στοχεύστε το συγκεκριμένο κοινό που αφορά η διαφήμισή σας.
 • Ορίστε τον προϋπολογισμό σας.
 • Παρακολουθήστε την ροή αποτελεσμάτων.

Χωρίς αυτό το εργαλείο διαφήμισης, δεν μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας. Ευτυχώς, το Facebook το έχει καταστήσει εξαιρετικά εύκολο για να ξεκινήσετε.

Επίσης έχουμε διαπιστώσει τα τελευταία χρόνια μια σταδιακή μεταβολή  του κοινού μας από τους επιτραπέζιους υπολογιστές στα tablet και στα smartphones. Οι δυνητικοί πελάτες σας περιηγούνται περισσότερο σε smartphone ή tablet από ότι σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Το Facebook το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που το facebook έχει αφιερώσει τόσα πολλά εργαλεία προκειμένου να παρέχει όσο το δυνατόν καλύτερη περιήγηση μέσω κινητού ή tablet.

Στο Facebook Ads ως διαχειριστής, μπορείτε να ελέγχετε όλες τις καμπάνιες σας χωρίς τη χρήση υπολογιστή από το κινητό ή το tablet σας. Τα οφέλη από τη χρήση αυτής της εφαρμογής είναι:

 • Δημιουργία διαφημίσεων
 • Επεξεργασία από υπάρχουσες διαφημίσεις
 • Έλεγχος της απόδοσης των διαφημίσεων
 • Επεξεργασία, προϋπολογισμούς και χρονοδιαγράμματα
 • Μπορείτε να λάβετε επίσης ειδοποιήσεις push

Αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο του Facebook ακόμα, είναι καιρός να το κάνετε!

Αυτόματη βελτιστοποίηση διαφημίσεων

Αυτό το χαρακτηριστικό βοηθά στην βελτιστοποίηση για τον υπολογισμό κάθε προσφορά των διαφημίσεών σας και την παράδοση βάσει της CPA, CPC, κλπ

Παρακολούθηση μετατροπών

Με την παρακολούθηση μετατροπών, μπορείτε να καταλάβετε τι λειτουργεί και τι όχι. Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του facebook είναι το εργαλείο διαφήμισης με «αυτοματοποιημένους κανόνες» που οδηγούν στην καλύτερη απόδοση για τις διαφημιστικές καμπάνιες σας με αυτοματοποιημένους κανόνες. Εξοικονομήστε χρόνο βελτιστοποιώντας τις καμπάνιες με τους κανόνες που προγραμματίζουν τις καμπάνιες σας, επίσης σας ειδοποιεί με βάση την απόδοση προκειμένου να προχωρήσετε είτε παύση εκστρατείας, είτε στην αύξηση του προϋπολογισμού σας και πολλά άλλα.

Συμπέρασμα

Με περισσότερους από 900 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται το Facebook κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο, μπορείτε να αξιοποιήσετε όλα τα παραπάνω εργαλεία και ακόμα περισσότερα προκειμένου να προσεγγίσετε περισσότερους δυνητικούς πελάτες. Με τη βοήθεια της διαφήμισης μέσω Facebook, μπορείτε να προσεγγίσετε το »κοινό» σας σε χρόνο μηδέν!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας προκειμένου να σας βοηθήσουμε να δομήσετε την επόμενη στρατηγική σας στο Facebook! Στην Athens Web φροντίζουμε να αυξήσετε τις πωλήσεις και όχι απλά την επισκεψιμότητα.

Προσφορά Digital Marketing μόνο από *199 € !!!

Η προσφορά περιλαμβάνει την Διαχείριση Λογαριασμών:

 • Μέχρι 2 λογαριασμοί με καθημερινές δημοσιεύσεις και 24ωρη απάντηση μηνυμάτων & κριτικών.
 • Ανανέωση κειμένων στην πλατφόρμα
 • Blog: 1 άρθρο ανά μήνα (300-500 λέξεις) SEO Optimized
 • Δημιουργία Newsletter: 1 ανά μήνα.
 • Δωρεάν Παροχή: Στατιστικά ανά μήνα & πλήρης ενημέρωση στρατηγικής.

*Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ, η προσφορά αφορά περιορισμένο χρονικό διάστημα, επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα.

Στην Athens Web δεν υποσχόμαστε, πραγματοποιούμε !!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑